Esmaspäev, 10.03 My Birthday:)

Ilus äratus. Sünnipäevalaul 3s keeles – eesti, taani ja saksa. No küll mind poputati sel päeval, süüa ega midagi tegema ei pidanud, istusin nagu kuningakass, kõik toodi nina alla:P Küll on hea olla privileeg:)
Täna pidime oma esimese ööbimispaigaga hüvasti jätma, kotid kokku, suusad alla ja padavai järgmisse kohta. Sinna samma, kus eelmine päev juba korra käisime, aga nüüd ajasime oma kotid selga ja sama teekond üles. Hoolimata sellest, et seljas oli raske koorem kanda, oli ülessaamine üllatavalt kergem kui eelneval päeval! Endid oma uues kohas sisse seadnud, seadsime suusaninad Grönhoa mäe tipu poole (1000m). No küll oli lõppu jõudes rõõm üüratu, nüüd olime siis kolme Munamäe kõrgusel:) Taaskord oli ilm mega ja lausa lust oli olla. Alla majakesse tagasi jõudes oli hea märjad riided kuivade vastu vahetada ja söögitegemisega tegelema hakata. Pärast väike igaõhtune koosolek päeva tegemistest ja magamiskottide sisse ära. Küll oli kuum tol öösel, higistasin nagu loom:D Põhjus oli selles, et magasime maas põrandal, siis hoidsime nii üksteise ligi, et olime peaaegu kaisu, kartes külmetada, aga mis lõpuks välja tuli - kuumenesime üle hoopis:D:D Aga see oli ka viimane öö NORMAALSE inimese moodi magada, võis higistada;)
Aaa, ja äramainimist väärib ka kogu kompleksi kuuluv kuulus välikäimla prill-lauaga, mis lausa kuumas istumise all, kuna tehtud oli see ju looduslikust korgist - iga kord kui kempsu läksid, siis jäi täpselt selline mulje, et keegi oli seal alles verivärskelt käinud ja prill-laua soojaks istunud:D

0 kommentaari: