27.02.2008

Kolmapäeval oli siis tõeline International Sportsday, internationalide poolt korraldatud päev täis üllatusi ja vahvaid tegevusi. Hommikut alustasime brasiilia ja eestikeelsete lauludega. Siin ka video, kuidas taanlased Alice`t laulavad. Päris naljakas:D


Sellele järgnes kohe nö Competition suures hallis, kus 6 võistkonda hakkasid omavahel teatevõistluses rinda pistma – kokku oli 8 tegevust, alustades muna lusikal kandmisega ja lõpetades kartulikoti sees hüppamisega. Lõunaks saime maitsta isuäratavat brasiilia rooga. Järgnesid mõlema maa workshopid, brassid õpetasid tantsu, meie eestlased näitasime oma kuulsat naisekandmist ja köievedu. Pärast said kõik ise järgi proovida.
Siis algas eestlaste maiuspala – maastikumäng. Andsime igale tiimile kätte kaardid, mille järgi orienteeruti ja punkte, kus seal seisva kohtuniku nõuannete järgi erinevaid tegevusi pidi tegema ja üledandeid lahendama, otsiti. Hoolimata sellest, et õues oli külm ja puhus tugev tuul, ei heidutanud see taanlasi ja kõik täitsid vastavad normid. Au tiimidele!!!
Õhtusöögiks pakkusime eestlastele väga omast kapsahautist ja külma toiduna kartulisalatit. Ei tulnud küll nii välja, nagu plaanisime, aga samas niiraske on siin kokkadele inglise keeles seletada, mida täpselt tahad. Magustoiduks oli mõeldud mannavaht piimaga, aga te ei taha teada kuidas nemad meist aru said:D:D Eraldi potti oli tehtud kissell ja teises kausis oli lihtsalt manna vee sees. Paraku ei kannatanud seda välja panna:D Päev lõppes brasside poolt õpetatava capoeiraga. Üldkokkuvõttes võib päeva kordaläinuks pidada – ise olime rahul ja saime teistelt ka hästi palju positiivset tagasisidet:):):)

0 kommentaari: