12.01.2008 Preparations to the party



Mõte magada laupäeval kaua kaua, sai võimatuks sel hetkel, kui koolikell 9.00 helises ja sööma kutsus. Mõtlesime küll, et ei lähe hommikusöögile, magame, sest lõuna oli nagunii juba kell 12, aga pärast suurt kõlisevat lehmakella enam und ei tulnud ning seadsime ikkagi sammud söökla poole.
Kõht müslit täis pugitud, oligi kell pea nii palju, et hommikusöögil kokku pandud võistkonnaga minna õhtuseid etteasteid valmistama. Nimelt kõik õpilased jaotati 4ks grupiks, kes õhtul peol pidid tegema mingi sketsi ja laulma laule. Meie võistkond laulis ühe laulu portugali keeles ja teise eesti keeles. Päris naljakas:D
Üleüldse väga tore õhtu oli..veendusingi selles, KUIII kõvad õllejoojad taanlased on, ISEGI NAISED mhm! Sai süüa, sai juua, sai nalja, sai tantsu lüüa.

Ka enamus õppejõude olid kohal – siin ongi nii, et õppejõud söövad koos õpilastega ühes lauas, teevad sporti koos õpilastega ja isegi pidutsevad ja joovad õlut koos õpilastega. See ongi kõige olulisem, et me ei vaata neile alt üles, ega nemad meid ülevalt alla - oleme kui üks pere !!
Järgmisel päeval kuulsime, et tugevaimad maandusid voodisse alles 6 ajal..vot nii kõva pidu oli meil koolis:)

0 kommentaari: