14.01.2008 1.SEMESTER

Hommik algas kell 7 nagu ikka, pärast hommikusööki oli esimene tund main subject, milleks meil on LEADER EDUCATION, kus hakkame õppima, kuidas olla liider, kuidas õpetada teisi, anda neile nõuandeid, juhtnööre, hakkame käima õues trippidel, mängima igast erinevaid seltskonnamänge jms. Hässsti huvitav. Teine on international class, kus õpime taani keelt ja kultuuri..veendusime, kuiiii raske on taani keel ikkagi..nende keel paindub suus nagu maidea misasi, mai saand aru isegi mis õpetaja ütles, rääkimata sellest, et pidin ise kordama:D Aga täna oskasime juba taanlastele head ööd soovida – god nett:) Eks nad muidugi naeravad meie hääldust, täpselt samamoodi nagu meie naresime, kui nad eesti keeles laulsid! Aga vaffa saab see olema. Õpetaja ise ütles ka, et ta ei eeldagi, et nüüd 4kuu pärast ladusalt taani keelt vudistame, aga põhilised fraasid ja sõnad peaks küll selgeks saama:)
Pärast lõunasööki läksime koori, misssiis, et me keegi tegelikult viisi ei pea ega laulda ei oska, aga see ei olegi üldse oluline, oluline on teistega lihtsalt mõnusalt aega veeta. Laulsime inglisekeelseid laule ja olime ägedad:D
15.30 algas siis meie põhiaine sportliku poole pealt, VOLLEYBALL (tervitused armsale Keiule;) ), õpetaja on oma ala proff, mänginud ise võrkpalli 35 aastat ja nüüd treenib mitmeid võistkondi Taanis. Pidi meid ka väikesteks proffideks treenima..We`ll see:)
Taas õhtul kõht korralikult täis pugitud, ei tahtnud me niisama vedeleda, vaid läksime hoopis jõusaali..Hea valik:P Ja nii see õhtu läbi sai..Homme ootab meid ees teine valik sportliku poole pealt, OUTDOOR ACTIVITIES. Ootame huviga!!

0 kommentaari: