11.01.2008 Üks vaffa päev

Täna oli minu hommikuseks tegevuseks pallimängud, kus me TAASKORD tiimidesse jaotatult mängisime igasuguseid toredaid ja vaffaid mänge ning tegime võistlusi. Hästi kift mäng oli jalgpall, aga mitte tavaline jalgpall, vaid võtsime paaridesse niimoodi, et mõlemad olid ühe ringist kummi sees. Ja nii siis hakkasid 2 tiimi, mõlemas liikmed kahekaupa palli taga ajama. No nalja sai igatahes, sest proovi sa joosta ühele poole, kui teine tahab hoopis teisele poole joosta, ja siis kokku tulebki üks pudru ja kapsad:D Mõnel oli nii, et poiss kappas nagu hobune ja tüdruk lihtsalt lohises kaasas:D:D
Pärastlõunal said kõik internationalid OMA rattad, millega saame hakata linnas ja peol käima või kus iganes. Tohime hoida neid ainult selleks ettenähtud rohelises garaazis ja lukustatult. Harjunud oma 21käigulise rattaga, siis see tundus tõelise retrona – 3 käiku ja JALGPIDUR:D Selline ehe maaratas, mõnedel on ees korvid ka, nii naljakas:D Aga siin sõidavadki kõik sellistega. Mägirattaga linna ei minda. 13.30 alustasime paaritunnise linnatuuriga – meid viidi Viborgi linna (asub paari km kaugusel üle jõe siit), kus tutvustati erinevaid paiku ja näidati vaatamisväärsusi. Viborgi linnas on omad iseärasused, näiteks asuvad kirik, õnnepalee, vangla ja kohtumaja külg külje kõrval.
Täna oli niiiiii ilus ilm, täielik kevad, nagu tglt ka, mõelge, võõrasemad õitsevad siin jaanuari kuus juba ja puud on täiiiestiii rohelised. MEGA! Kujutan ette, et Eestis on lumi maas ja nii külm. Meil olid enamus dressikatega, sest tõsiselt soe on.
Never ei ütleks, et jaanuarikuu on. Taanlased naeravad mind koguaeg, sest ma käin varbavaheplätudega õues, harjunud Eesti -20ga talvel, siis siinne +10 praegu on minu jaoks tõepoolest kevad:D
Mis mind veel hämmastas, no ma teadsin tglt, et nii on, aga no ikka hämmastas.. see KUIIIII sõbralikud on Taani inimesed..miks ta peab võhivõõraast tervitama?aga ta teeb seda, jah, sest ta on taanlane, ja Taani rahvas ONNNGIII selline..Inimene jookseb ja ta jõuab ikkkka sulle naeratada ja hei öelda. Täiesti uskumatu, aga see on lahe. Hooopis teine kultuur ikka. Iga päevaga üha enam veendun, et tahan kunagi välismaale elama tulla..
Linnas on praegu meeeeeeeeletud allahindlused, riided saab kätte poolmuidu ja rohkemgi veel. Ootame juba, et saaks shoppama minna:)
Linntripp väsitas päris ära tglt, ja enne õhtusööki lasimegi sliipi paar tundi.
Tänane õhtu on meil vaba, igaühe enda teha, mida ette võtab – on võimalik telekat vaadata, lauamänge mängides aega veeta, arvutiklassis olla või üldse peole minna:)
Nädalavahetused hakkavad meil siin täiesti vabad olema, taanlased üldjuhul sõidavad kõik koju, internationalid jäävad kõik siia. Mõned õppejõud samuti.
Homme on väike erand, õhtul on väike pidu koolis ja hommikul kell 10 algavad ettevalmistused selleks. Jääme põnevuega ootama:)

0 kommentaari: