Tutvu Kreetaga.

Esmaspäeval  saime endid juba päris varakult jalule, sest kell 7.30 oli pick up ja meie järjekordne tripp võis alata.

Sellel ekskursioonil pakkus Kreeta meile ikka palju enamat kui ainult merd ja päikest, mida siiamaani tundnud ja tunda saanud oleme. Saime suurepärase võimaluse külastada paiku, mis asuvad eemal turismikeskustest ja on tänapäeva tsivilisatsiooni poolt puutumata. Saime näha kohalikku küla, mis on peidus sügaval mägedes, tutvuda seal elavate inimeste, nende kommete ja
eluviisiga.   Nautida mägede ja maastiku ilu ning tunnetada täiel määral Kreeta elanike siirast külalislahkust. Kogu ekskursiooni vältel pakkus meile silmailu Kreeta saare suurepärane loodus ja teele jäi ka mitmeid imeilusaid koskesid.
Lõunasöögi ajal avanes kohalikus kõrtsis võimalus maitsta maailmakuulsa Kreeka köögi hõrgutisi. Mina võtsin küll tavapärase omleti, mis aga nii minu kui paljude teiste üllatuseks serveeriti koos kartuliga. No missassja!? Need on ju 2 täiesti erinevat asja.. See tuleb täpselt sama välja kui ma tellin coka cola ja see tuuakse mulle spritega segatult. No ei lähe ju kohe üldse! Aga tuli välja, et siin on see täiesti tavaline.

Igatahes andis see ekskursioon nii meile Kadiga kui ka teistele “kaaskannatajatele” suurepärase võimaluse vaadata ja tundma õppida Kreeta tõelist kohalikku kultuuri ja elu.
õhtu kulmineerus Kreeta ainukeses järves ujumisega ja otseloomulikult kaasnes sellega ka väikene päikesevõtt :P

0 kommentaari: