Liiv, lained, palmid ja melu..

..see ongi elu! On siis w?
Meil Kadiga praegu igatahes küll jah :)
On pühapäev. Vaba päev. Internet. Bla bla bla..K6ik üks ja see sama ikka :D

Hommiku poole käisime vaba päeva puhul rannas end päikesev6tuga premeerimas, no lausa lust ja lillepidu ma ütlen :D Juba eile 6htul möllama hakanud tuul oli tänaseks veel hoogu juurde saanud ja seega v6ite juba arvata millise lainetuse see endaga kaasa t6i - meie Kadiga igatahes ainult p6lvist saadik vette saimegi, edasi lihtsalt minna ei kannatanud, laine peksis vastu selga ja uhtus kaldale tagasi. Cast away, ohh tahaks näha seda filmi jälle, polegi ammu vaadanud :)Nagu meil neist filmidest veel küllalt ei oleks, lisaks oma 32le oleme läbi vaadanud ka giid Kristeli 10 ja hetkel oleme ametis ka netist juurde t6mbamisega :D

Tööga seoses oleme endiselt samas augus, teame ainult nii palju, et hotell, kuhu meid üle taheti viia, ei taha animatsioonist midagi kuulda, seega oleme alguses tagasi ja peame vist olukorraga paratamatult leppima ning siin l6puni vastu pidama. Ahh ega enam tegelt ei tundugi siin nii paha, vahel jagub restoranis isegi meile natuke süüa ja eile saime tuppa internetikaabli, küll ühe aga jagame s6bralikult ju :)

Nädalavahetusel oli Tallinnas 6llekas. Minna oleks tahtnud küll, aga ega süda väga verd ei tilgu, eks ta paras joomaüritus ole, mida meelelahutuse pähe välja kuulutatakse.

Märkimist väärib veel kindlasti ka asjaolu, et täna hommikul saabus meile hotelli lausa 2 inimest. APLAUS! Ja meie k6rvu j6udsid ka jutud, et see pidavat viimane grupp olema, kes üle Aria Village hotelli lävepaku astub. Nimelt l6petab Top Tours sootuks müügi siia hotelli. V6tsid l6puks m6istuse pähe. 5 punkti neile selle eest. Okei, au ja kiitus ka. Mis aga saab meist, näitab jälle aeg, mis ühtaegu nii seisab kui lendab. Vähemalt meie jaoks.

Ciaociaociaociaociaoo ;)

2 kommentaari:

Kails ütles ...

Ohoo teil tundub seal tõesti "põnev" olevat..muudkui oodata ja passida. Aga samas suvel käib küll selline tegevus ju..igatahes jaksu teile ootamisteks ja teadmatuses elamiseks..:D

Kuutõbine ütles ...

Tooohohhh.. et lõpetatakse müük ära v... no rääkige siis ometi kallega,et tagumine aeg on Korfu saarele minna;) Kaua te munete seal.;)