11.02.2008 THEME WEEK

Taanlased nimetasid eelnevat pikaks nädalavahetuseks, kuna esmaspäev algas alles 12.00 Seda seepärast, et nädal, mis meid ees ootas, ei olnud mitteteps sama, mis kõik eelnevad, hoopishoopis teistsugune, seda nädalat võis nimetada kokkuvõtvalt art&culture, sest sporti oli minimaalselt ja rõhku pandi just kunstile ja kultuurile.
Esmaspäeva lõuna algas sissejuhatusega kogu nädalale ja järgnevale 24tunnile, jah justnimelt 24tunnile, kuna justniipalju aega kestis meie järgnev projekt „24TUNNINE FOTOMARATON“ Meid oli jaotatud gruppidesse nii, et iga grupi peale oleks vähemalt 1 digikas, 1 telefon ja 1 läpakas – see oli kogu varustus, mis antud ülesannete täitmiseks vajasime. Reegel oli see, et iga tunni aja tagant saadeti smsiga 1teema ja iga 3 tunni tagant korraga 3teemat, mille põhjal siis kõik tiimid pilte hakkasid tegema..Kui teemaks tuli connection, siis me tegime pildi pistikust ja pistikupesast näiteks..Ja niiii 24teemat ja 24h järjest! Me muidugi võtsime asja inimlikult ja ikka magasime ka öösel mõned tunnid..eks hommikul oli selle võrra rohkem pilte teha, aga sai hakkama. Hoolimata sellest, et hommikul olid kõik kui tühjaks pigistatud sidrunid ja magasid söögilauas, oli asi seda väärt..Õppisime jälle nii palju 1teist tundma – kes on loov, kellel lõid välja fotograafioskused, kes vingub iga asjaga jne jne ning samas arendas see ka nii palju kuidagi teistmoodi mõtlema, mitte ainult mind vaid meid kõiki ma usun. Kui muidu plõksid niisama pilte, eelkõige inimestest, siis nüüd tõdesime, kui ilus ja huvitav pilt võib tulla ka tühisest august seinas, ja justnimelt sellest tühisest august seinas me ka pilti tegime, kui teemaks oli INSIDE, ja tegelt ka nagu jumala äge pilt tuli. Ja nii oli paljude asjadega..Ma armastan seda kooli üha enamjaenam:)
Kuna esmaspäeval oli maratoni start 15.00, siis loogiliselt võttes sellest 24tundi, lõpetasime oma projektiga teisipäeval kell 15.00 Selleks ajaks pidi siis valmis olema ka slaidshow piltidest power pointis. Õppejõud korjasid kokku kõik projektid, säilitamaks need järgmise päeva esitlusteks.

0 kommentaari: