02.02 2008 KARNEVAL

Kogu eelmine nädal käisid ettevalmistused laupäevaseks peoks – pidevalt võis kooli peal kuulda kihinat mingitest kostüümidest ja etteastetest jne. Me tegelikult ei saanudki täpselt aru, MIS karneval see oli, algul arvasime, et midagi Halloweeni sarnast, aga nimelt taanlastel on mingi komme kassid tünni sees kaikaga puruks taguda. Hirmutav jah, aga no vähemalt nii me nagu aru saime..Meie muidugi mingeid kasse surnuks ei tagunud:D Aga näitlikult tegime seda siiski..
Kogu pralle algas juba kell 17, kuna pidime ju seda nende kassitapmise TAVA jätkama:D
Mainin ka kähku ära, et tegemist oli stiilipeoga, niivaffa oli väha, et kõik, nagu KÕIK olid megalt vaeva näinud, kes muidugi rohkem, kes vähem, aga MITTE KEEGI ei olnud tavariietes. Kõik rollid olid esindatud, alustades vangidest lõpetades Ninja kilpkonnadega:D
Taanlased pidid enda kostüümid kas siis ise tegema või laenutama kuskilt, aga internationalid on alati privileegid olnud - meile anti kostüümide ruumi võti ja seal me siis 2 päeva tuhnimas käisime..Mina ja Heili olime mehhiklannad oma suurte ja uhkete shombreerodega, Kristiine oli luukere ja Vahur viiking.
Aga eks pildid rääägivad rohkem enda eest ma arvan:)
Pidu algas siis eelpool mainitud tavaga..Ühte treeninghalli oli üles seatud 2 väiksemamahulist õllevaati, millel peal musta värvi kassi pildid..tünnide kõrval maas olid pesapallikurikad. Poisid võtsid veergu ühe tünni taha ja tüdrukud tegid sama teise tünni juures. Jaaa siis läks kisa lahti.. Veerust esimene inimene startis, pani kurikaga ühe kõva lataka vastu tünni ja andis nö teatepulga järgmisele..ja niimoodi nii kaua, kuni tünnil pilpad taga olid, põhi alt ära lendas ja kommid välja kukkusid (et me siis tegime selle ilustatud variandi, kus surnud kasside asemel kukkusid tünnist välja kommid:D) Jumal mis tavad siinmail on exole:D Igaljuhul nalja sai nabani ja kõigil oli vähemalt lõbus.
Edasi ootas meid ees hõrgutav õhtusöök ja meeliköitvad etteasted. Lisaks oleme me kõik siin jagatud Basic Tiimidesse, kel igal neljapäeval on koosolek, kus arutatakse missugune tiim millal pidu korraldama peab, mida seal tegema jne. Sel peol pidid aga kõik tiimid midagi tegema. Meie valisime välja 4 paari, kes laval 2 minutiga riided pidid vahetama. Nii nad siis olid kõik lõpuks, poisil tüdruku riided seljas, ja tüdrukul poisi riided:D See aga oli kõigest üks näide, neid tegevusi ja mänge oli veel ja veel… Aaa, ühe siiski pean veel ära mainima – nimelt kutsuti 4liikmelised võistkonnad lavale, kes aja peale pidid õlut hakkama jooma. Põhjus, miks ma just selle veel ära mainin, on see, et ka meie Heili võttis sellest mängust osa.
Sellest innukusest, millega ta algul mängu läks, ei olnud lõpuks midagi järel, sest lõpetada 0.33l pudeli õlle joomine alles siis, kui teiste võistkondade 4liiget olid KÕIK juba lõpetanud, ei jäta just kõige kangema kõriga tüdruku mulje, aga no püüdsime taanlastele selgeks teha, et eesti tüdrukud EI OLE mingid õllejoojad..Heili oli vähemalt enda üle uhke küll: ”Ma jõin niii kiiresti kui jaksasin, okei vahepeal puhkasin ka natuke!”:D:D Nagu ka arvata võib, jätkus jutuainet sellest tükiks ajaks:P
Aga igaljuhul oli see üks parimaid pidusid, mis siiani olnud:P



0 kommentaari: