1.04.-6.04 2008 Teisipäev. Naljapäev

Täna oli ju teadagi see naljategemisepäev, mhm!! Tegelt väga haneks ei läinudki, aga sööklas saime küll kõik valusalt mööda pükse ju – nimelt alati lõunal enne söömahakkamist tutvustab söögitädi menüüd..me internationalid muidugi ei mõista mõhkugi mittekunagi ju, aga teiste reaktsioonist võime lugeda, kas ootab meid ees midagi keelt allaviivat võiii võiiiii midagi mitte nii keelt allaviivat:D Seekord oli hurraatamist ja jessitamist üle kooli kosta, nimelt pidi meid magustoiduks ees ootama isuäratav jäätis, millegipärast on jäätis siin kõigi 1 lemmikuid. Igatahes emotsioonid olid laes, ruttu ruttu soolane toit sisse, õigemini seda soolast väga ei söödudki, vaja ju jäätise jaoks ruumi jätta..Ja..jaaaaaaaaaaaaaa kuiiiiiiii kööki mindi ja…ja teada saadi, et EIIMINGIIIITJÄÄÄTIIIISTTTT…1.aprill..Naliiiiii..mineepekki, need näod mis vastu vaatasid..no see oli tõesti kõigesuurem tüng, mis meile üldseeee teha sai selle päeva jooksul. Ja sellest täiesti piisas!!

Pärast lõunat oli meil nagu ikka iga teisipäev – common physical excersise. Pidime moodustama 3-liikmelised võistkonnad, kes 10 000m omavahel võistlema hakkavad. Olin ühes tiimis Tiago ja GianCarloga. Süsteem oli nii, et ühe ringi jooksed, 2 ringi puhkad. Kolme peale pidid kokku jooksma 10km. Öeldi, et kui poisid jooksevad ringi kuskil 1.14ga ja tüdrukud 1.40ga, siis on see VÄGA hästi joostud, et on võimalik isegi Taani rekord selles üle lüüa, 29.57 :D No jooksin end esimese ringiga täiesti kinni ju, 1.22. Jalad olid nagu pakud all. Aga võitlesin ikka innukalt lõpuni. Jooksin oma 8 ringi kokku ära, keskmine aeg oli u 1.36:) Üldsegi läks meie tiimil jumalast hästi, poisid olid ka nii tublid, lõppaeg oli 37.29. Üliväsitav oli selline ringtreening tegelt, aga kuradima hea oli olla pärast kui joostud oli!

Kõige parem oli aga õhtune märtsikuu sünnipäevade tähistamine:P Minulgi oli seekord au sünnipäevalauas istuda. Kuum shokolaad, kook ja laulmine – missa veel paremat oskad päeva lõpule tahta:)

0 kommentaari: