Nii soe on!

On taevas sitaks siiiiiniiiineeeeeeee..
..ja päike kuradi kollllaaaaneeee..
..ma seiiisaaan põlvini veeees..
..meil suuuviii suuuuur on eeeees..

Maailmaäge on siin kaamelitemaal olla!
:)

Uus suvi

Astusin just nädala võrra lähemale "uuele suvele", mis kusagil teisel pool maakera endale pesa on teinud ja mind jubavarsti ees ootab, ning tõdesin, et aeg kaob ikka sama kiiresti kui taldrikutäis mahlakaid aurutatud juurvilju näljasesse kõhtu.
Alles ma olin Eestis ja alles ma läksin Kreetale ja alles ma tulin Eestisse tagasi ja juba nädala pärast ma lähengi jälle. Uut päikest ja uut suve otsima. Seekord siis Egiptusesse..
Elame-näeme:)

...

Ütlemata sõnad...

Jagamata tänulikkus...

Enda teada jäetud hoolimine...

See kõik võib juhtuda. Pole garantiid, et me saame inimestele öelda, mida me tegelikult neist arvame. Palju asju võib alata hetkega ning lõppeda samuti vaid hetkega. Ka mina olen ikka põhiolemuselt veendunud, et väga tõsised asjad juhtuvad kusagil kaugel kellegi võõraga. Küll on aega. Aga kui pole aega? Kuidas ravida kripeldust, et nii palju jäi ütlemata? Kuidas edasi elada? Rääkige inimestega. Jagage ka häid tundeid. Kinnitage, et te hoolite. Ärge laske pisiasjadel jääda viimaseks, mida te ütlete. Ma ei taha sellega öelda, et te paranoliliselt mõtleksite, et aga - mis - siis - kui - äkki - enam - ei... Nautige elu, aga hinnake inimesi. Ärge hoidke ilusaid mõtteid vaid endale. Teadmine, et te hoolite, võib teha päeva ilusaks ka ilma paranoilise mõtteta, et ehk on see viimane jutuajamine. Armastage, hinnake, olge tänulikud, nautige, austage ja rõõmustage iga päev!

Proovige vähemalt!

Hetked on kiired kaduma...