That`s just the way it is. Things will never be the same!

Tegelt on veitsliigapaljukahju. Samas ma teadsin seda kuidagi ette juba, maidea, sisetunne nagu ütles, et nii läheb. Ja läkski. Mixma muidu nii kaua selle tagasiminekuga venitasin, mingi asi nagu blokkis..ja täna ma sain siis teada mis selleks oli - mind ei olegi enam vaja. Kahjukahjukahju on. Eks jah, arvata oli, sest natuke aega eemal olek teeb oma töö, uued inimesed, uued vaateväljad, aga eks ikka mingi lootusesäde oli. Aga nüüd on see kustunud, täielikult.
Jah olen küll kurb, väga isegi, aga ma ei lase oma pead norgu, milleks? Elu läheb edasi. Ja äge aeg oli ikkagist ju see 7 kuud, täiega äge - sain juurde hästi palju uusi kogemusi ja uusi tutvusi. Ei, ma ei kahetse midagi..või et hakkaks nüüd halama, et see oli mahavisatud aeg, et lasin end välja koolitada ja nüüd ei saagi edasi areneda ja plaaplaaa, ei, absoluutselt mitte, ma mõtlen parem nii, et kõik, mis juhtub, on millekski hea - ju siis minu aeg sai seal otsa ja pidigi nii minema. Tulevad uued ja paremad ajad, olen selles enam kui kindel:):) Ja nii on, Liisu teab, tunneb seda. Lihtsalt kõige rohkem on kahju nendest inimestest, kellega iga päev ninapidi koos olin ja lähedaseks sain, jaaaa tean ju küll neid lubadusi, et no me ei kao ju kuskile, oleme olemas ja hoiame kontakti ja plaaaaaaaaa,mhm, ikka on nii, et ajapikku ununeb ja minnakse ikka oma teed..Aga loodame, et nii ei ole ja me ei unusta, eks?!:)

LIVING ABROAD

Nii so faking hard on..
Olen 2viimase påeva jooksul oma silmad peast nutnud...
But that`s life, nothing last forever!
I only have good memories from that time and that´s the most important thing!
But it`s still so faking hard..


Living abroad is not just to learn another language. It`s not just to walk through different streets or to know different people and cultures. It`s not just to do things that you would never do in your country. It`s not just to get a certificate. It`s not just the money value that change.

Living abroad is not just make new friends and collect new pictures. It`s not just to see your routines change completely `cause of the new schedules. It`s not just to eat different meals. It`s not just to love the news and the changes, but it`s also to miss people and things from your country. It`s not just to listen to different music and learn different steps on the dance floor. It`s not just to get out of your bed in a minute when you have got a mail from your family. It`s not just the distance. It`s not just a great view when you open your window. It`s to do mistakes but to learn from them.

Living abroad ist o know about yourself. Is to grow up and see a lot of options in front of you. Is to realize that it`s possible to do things that you have always dreamed of but seemed so fare from. Ist o realize that the world is just in front of you and you really can know it all. Is to feel that your intensions are chancing. Is to chance an idea. Is to put into practice. Is to be open-minded. NOT to be afraid to take risks. Is to accept challanges. Is to feel the „NEVER LAND“ and don`t want to come back. Is to have the feeling that you want to come back, but you don`t wanna live the same way , because your values and tastes have changed. Is to learn, or at least try the lyrics of a music in Danish. Is to be called ESTONIA and suddenly you became really BIG!

Living abroad is to be taken by suprise with YOURSELF. Is to figure out that truely you didn`t know so deeply a thing, that you thought you knew very well: YOURSELF.

Thanks VIBORG FOLK HIGH SCHOOL for the beautiful time in here.
Thanks VIBORG FOLK HIGH SCHOOL for letting me know more about MYSELF…

Viimased nädalad, viimased tegevused..24.-04 – 2.05

Vahepeal on jälle nii palju juhtunud, lihtsalt no kohekuidagi ei ole jõudnud siia arvuti taha kõike kirja panema, eriti veel kui õues päike sillerdab ja kogu elu käibki värske õhu käes..
24.-25.04 oli meil spordipäev, külastasime Arhuse Folk High Schooli ja võistlesime nende vastu käsipallis, võrkpallis ja sulgpallis - ehh, meie tüdrukute võrgutiim tuli auväärsele 2.le kohale:) Esikoht oli tglt täidsa käegakatsutav! Et i`le täpp panna, sai viimase päeva õhtul veel Arhuse linna ühes kuulsaimas pubis maha peetud 1kõva rock`n roll – õlu voolas ojadena ja tants käis laudade peal, no pärast ikka tundsid, et olid pidu pannud – küünarnukid katki ja jalad valusad, aga mis ei tapa, teeb ainult tugevaks;)

Nüüd oleme siis ära proovinud ka kajakitamise järve peal, isegi rescue excercisega saime kõik hakkama taaskord, siplesime vees jälle nii mis hirmus:D Seekord oli vesi paar kraadi soojem juba:)

Teisipäeval oli meil jalka match ühe teise boarding schooli tüdrukute vastu, no saime lutti 4:1 nii mis koliseb :D Aga pole hullu, nendel on jalgpalli treeningud igal nädalal kavas, meie aga olime enne võistlust vb ainult 4praktilist trenni teinud. Ikka olime tublid:)

1.mai oli meil holiday siin jälle, läksime kogu kooliga mere äärde, ja no otseloomulikult ei saanud ju juhust kasutamata jätta ja merevesi ära proovida. Bikiinid selga ja lainetes me olime:D Mis see vesi võis olla, max 10kraadi ehk. Võttis hinge kinni küll algul, aga nii kuradima hea oli:D Naljakas oli vaadata kuidas mõni kaldal talvejopega lõdises, ma aga külma närviga lihtsalt vee ja kalda vahet jooksin:D:D SUPER!

Eile oli ka 1eriline päev – LINEDAYS - koolitunde ei olnud, küll aga veetsime ägeda päeva kogu oma outdoori grupiga metsas mööda puid ronides. Ja repelling vabas õhus sai ka ära proovitud. Adrenaliinilaks koguks päevaks nüüd olemas:D

2 päeva veel, KAKS PÄEVA VEEL, mõistate? MA ei mõista, see pole mulle veel ikka kohale jõudnud, et varsti pean ma siit lahkuma, ma vist ei tahagi, et see mulle kohale jõuaks, vähemalt enne kui see hetk käes on. Kõik on nagu kuidagi nii reaalne, et nii on koguaeg olnud ja nii peabki olema, ka edaspidi. Ma ei tohi mõelda lahkumisele, ma vihkan hüvastijätte, see on nii valus. Aga ma tean kuidas ma teen, kõik on juba läbimõeldud – ma teen nii, et ma naudin need 2 päeva siin veel täie rinnaga, et viimasel päeva öelda “ Ma olen endast kõik andnud ja samas ka kõik võtnud“. Sest kõige hullem asi siin maailmas on kahetseda tegemata jäänud asju, ja seda me ju ometigi ei taha! Niiet tegutsema nüüüüd ;););)

Täna on meil siin OLD STUDENTS MEETING, kõikkõik kes siin kunagi mingitel aastatel olnud on saavad kokku jälle, nii lahe:) Osad tulid eile õhtul ja praeguseks ongi kool juba siginat saginat täis, sest õhtul tõotab tulla väääägev pidu. Oiii kui vägev:D
Ja homme on diplomite kättesaamine ning aeg öelda good bye:(